Voorwaarden

Tarieven en beschikbaarheid.
Gebaseerd op een verblijf van 2 personen, toeslag per persoon = 60 euro per week.

1 week

2 weken

1 maand

 

Laagseizoen

€ 425

€ 795

€ 1 430

Tussenseizoen

€ 525

€ 995

€ 1 840

Hoogseizoen

€ 725

€ 775

€ 1 395

€ 1 465

€ 2 590

€ 2 750

Hoogseizoen:

Tussenseizoen:

Laagseizoen:


Zijn inbegrepen: elektriciteit, water, lakenpakket, bad- en keukenhanddoeken.
De huurder verbindt zich ertoe om het gemeubeld appartement bij zijn vertrek zeer proper en netjes te maken zoals dit het geval was bij aankomst. Is dit niet het geval dan zal voor de eindschoonmaak een forfaitair bedrag van 50 euro aangerekend worden.

Reservaties zijn altijd van zaterdag 16.00 uur tot zaterdag 10.00 uur.

De mogelijkheid bestaat om een gesloten privé garagebox te huren in het complex aan € 35,00 per week.

Voorschot van 30% bij reservatie.  Een waarborg van 350 euro in contanten of per cheque op een Franse bank alleen, bestemd om de door de huurder veroorzaakte schade en/of aantasting te dekken van het pand en van het meubilair en van voorwerpen die het pand versieren, alsook het verlies van sleutels en voorwerpen.  De waarborg zal worden teruggegeven op de dag van vertrek bij de teruggave van de sleutels, na inventaris en plaatsbeschrijving, eventueel verminderd met het bedrag dekkend de door de huurder veroorzaakte schade en/of aantasting van het pand en van het meubilair en voorwerpen die het pand versieren, alsook het verlies van sleutels en voorwerpen.

- De verblijfsbelasting van  € 1,30 per dag per persoon (kinderen - 13 jaar zijn vrijgesteld).

De waarborg van 350 euro in contanten of per cheque op een Franse bank alleen. Dit bedrag wordt betaald bij aankomst in het appartement.

- Een plaatsbeschrijving en inventaris van de uitrusting worden gemaakt bij aankomst en vertrek.

- Het appartement mag enkel bezet worden door de personen die de huur afsloten.

- Om de rust van iedereen te eerbiedigen, vragen wij u om geluid van 22 h tot 8 h te vermijden.

- De huurder mag geen enkel recht van verhaal op de eigenaar laten gelden in geval van diefstal en plundering in de verhuurde lokalen.

- De huurder zal zich niet verzetten tegen het bezoek van de lokalen als de eigenaar of zijn mandataris hierom vragen.

- De huurder verbindt zich ertoe om het gemeubeld appartement bij zijn vertrek zeer proper en netjes te maken zoals dit het geval was bij aankomst.  Is dit niet het geval dan zal voor de eindschoonmaak een forfaitair bedrag van 50 euro aangerekend worden.

- De huurder zal in geen geval enig recht laten gelden om in het pand te blijven bij het verstrijken van de in het huurcontract vermelde einddatum.

AANKOMST - VERTREK: Tenzij anders overeengekomen, vindt de aankomst plaats op zaterdag tussen 16 h tot 20 h, en het vertrek op zaterdag tussen 8 h en 10 h.  U moet de eigenaar of zijn mandataris een paar dagen van tevoren verwittigen wanneer u aankomt - tel: 0033 615 56 76 94.  Bij aankomst worden de sleutels enkel overhandigd aan de huurder die in het contract vermeld is en na betaling van de totale huursom en de waarborg (contant of per cheque op een Franse bank alleen), creditcards worden niet aanvaard.

In geval van annulering behoudt de eigenaar de totale som van het voorschot. In geval van annulering vanaf veertien dagen vóór de aanvang van de huur behoudt de eigenaar de totale huursom.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 
French (Fr)Nederlands - nl-NLEnglish (United Kingdom)